Presentreklam
Azzcon Group AB i Västerås. Allt inom reklam, profilering & presenter för företag och föreningar. Profilreklam | Presentreklam | Yrkeskläder | Skylt & display | Textiltryckeri | Kontorsmaterial | Trading

Presentreklam

Presentreklam. Azzcon Group AB i Västerås. Allt inom reklam, profilering & presenter för företag och föreningar.

Förstärk dina affärsrelationer


Azzcon erbjuder ett stort utbud av presentreklam. Från små enkla "give aways" till de riktigt exklusiva gåvorna.


Affärsrelationer är som alla andra relationer. De kräver uppmärksamhet och omsorg. När du ska välja företagsgåva är det viktigt att du tänker på mottagaren och dess behov eller smak. Kan man koppla valet av gåva direkt till ditt företags tjänster, är det givetvis ett stort plus, då det även påminner om vad det är ni erbjuder.


Vårt råd när det gäller företagsgåvor är att du har en egen gåvopolicy för företaget som omfattar både anställda, kunder och tredje part, kanske en välgörenhetsorganisation som du vill stötta. Planera detta i god tid, en genomtänkt gåva behöver inte vara dyr för att uppskattas.


Här finner du kataloger av de senaste bland övriga varumärken.

Bläddra i lugn och ro, när som helst på dygnet.


När du hittar något spännande, så hör du av dig till oss, så sätter vi ihop en offert.

Gör någon glad! Ge bort ditt varumärke.

Presentreklam, även kallat give aways, är ofta lite enklare produkter och är perfekta spridare av ditt varumärke på exempelvis event, mässor och kundbesök. För bäst marknadsföringseffekt, ska du välja en produkt som mottagaren kan ha nytta av. Det blir också mer effektfullt om gåvan kan kopplas ihop med ditt företag.


Valet av produkt avgörs förstås beroende på ditt ändamål, men det är alltid bra att sträva efter att det upplevda gåvovärdet ska kännas högre än det faktiska. Syftet med presentreklam är att stärka din relation med mottagaren.

Stick ut med klass.

När du vill ge bort något extra, något speciellt, är våra exklusiva gåvor det perfekta valet. Här kan du skapa en unik företagsgåva genom att stilfullt applicera ditt varumärke på ett konsthantverk av högsta klass. Det ger en spännande dimension åt gåvan och stärker givetvis också exklusiviteten.


Oavsett vad du vill ge bort, har vi produkterna som gör att ditt varumärke hamnar i mottagarnas händer och medvetande.   

Azzcon Group AB | Malmabergsgatan 34 | SE-723 35 Västerås | Telefon/Kundtjänst: 021-35 56 60 | kundtjanst@azzcon.se

Azzcon Group AB 2014 © All Rights Reserved.